onsdag 2. oktober 2013

Endelig en oppdatering!

Over et år er gått siden sist innlegg, og litt av hvert har skjedd både med huset og livet ellers!
Her er en liten oppdatering..


I vinter laget vi masse ved og stablet på paller. Disse sekkene er til baseren i foreninga.

 


 I vår hadde vi ei dugnadshelg hvor vi tok ned all skiferen fra taket.Prøvde oss først med ei renne, men fant etterhvert ut at det var like greit å bare kjøre de ned med liften.


 Vi fikk rammetillatelsen i orden nå i sommer, så nå er vi snart igang. Bare halvannen uke til brannvesenet kommer og brenner ned det gamle huset!

Ellers i livet så har det kommet et lite tilskudd til familien :-) Lille Anne Karin kom til verden 17. juli.Vi har vært i bryllup til onkel Sondre og i dåp til fetter Theodor, men bildene fra disse begivenhetene har jeg ikke fått lagt inn enda.
Legger istedet inn bilder av besøket av tante Marte og Theodor forrige uke. 


 Det var en veldig kjapp oppdatering av året som er gått. satser på at det bør komme oppdateringer oftere fremover!


2 kommentarer:

  1. Artig å endelig finne en oppdatering her! :) Lykke til med husbygging! Spørs om ikke jeg må komme bort en tur igjen en gang og se hvordan det går...

    SvarSlett
  2. Ja, dette var koselig, etter lang tids "blogg-tørke" :) Nå kommer jeg nok til å kikke innom oftere for å følge med i det som skjer både i og utenfor heimen!!
    Takk for kjempe hyggelig og overraskende besøk av deg og den herlige Anne Karin!!! Oldene kan ikke få nok av de skjønne "småttene" i familien :)
    Oldemor

    SvarSlett