onsdag 11. februar 2015

Nytt bilderas for å ta igjen det tapte..

Siden sist er det skjedd mye!
Vi har hatt hyggelig besøk av Anne og dagsbesøk av tante Marte. Vi har vært på julemesse med basar og flyttet til onkel Jan Eriks hus på skorpefjell. Han har forresten veldig fine vinduskarmer å sitte i! Vi har kost oss i Grimstad i jula, og ei lita helg i januar. Det er alltid koselig å treffe kusine og fettere og ikke minst Alfred! Vi har hatt besøk av bestefar flere ganger, og sist han kom var også tante Marte og Amanda med. De tok vi med oss på Disney og ice, og gjett om det var morro! Siste uka har vært preget av sykdom, men det ser ut som det blir barnehage i morra til glede både for liten og store.

Anne Karin lærer stadig noe nytt, og smiler og ler. Hun elsker å klatre på ting, og kommer stadig hjem fra barnehagen med et lite blåmerke eller sår på leppa, uten at det ser ut til at hun lærer av det. Hun vil veldig gjerne hjelpe til med alt som skal gjøres,  og sier tydelig i fra når det er noe hun vil eller helst ikke vil. Hun blir etterhvert flinkere til å spise selv med skje, selv om det er godt stykke igjen før vi er i mål der.. Hun har lært seg noen ord, og er spesielt flink til å si Hade og vinke.

På huset skjer det mye, men jeg oppdaget at det dessverre ikke var det jeg har tatt mest bilder av. Utsiden ser omtrent slik ut som det gjør i sist innlegg, men nå stikker de to pipene opp. Innvendig derimot er det skjedd ganske mye. Geir er ferdig med trekkerøyra til det elektriske i de to hovedetasjene, ventilasjonen er lagt inn, rørene til sentralstøvsugeren er på plass, det er lagt rør til varmen i hele andre etasje og på badet og gangen i første, murerne har fløte gangen, vaskerommet og alle bada så de er klare til flislegging denne uka, murerne har også laget en fantastisk mur på kjøkkenet til å ha bak ovnen min. Takene er gipset og malt og snekkeren er begynt å sette opp panel på veggene. Kjøkken er bestilt, trappene skal bli målt opp denne uka, maling til andre etasje er kjøpt inn og fargene til første etasje er bestemt. Takro settene er kommet, det samme er dørhåndtakene til alle innendørene. Toalettet til gjestedoen er bestilt og kommode til vasken er kjøpt inn. De andre baderomsmøblene er også under bestilling og Geir skal hente flisene denne uka.

Phu det har med andre ord vært noen travle måneder, men nå begynner vi i hvert fall å se en ende på det,  men om det blir før eller etter påske gjenstår å se.

3 kommentarer:

 1. Så gøy med alle bildene:)

  SvarSlett
 2. Masse flotte bilder! Likte spesielt det av far og datter på sofaen! :-)
  Lykke til med innspurten på huset!

  SvarSlett
 3. Hipp hurra for flotte bilder!! Det var gøy:)

  SvarSlett